Νομικό σημείωμα

Πρώτον και κύριον, επειδή δεν ξέρω από που βρήκα την κάθε μου ιδέα/γνώση, θα υπάρξουν άνθρωποι που ίσως να πιστέψουν ότι τα άρθρα μου απλά τα αντέγραψα από αγγλικά site και τα μετέφρασα ή ότι τα πήρα από κάπου αλλού που διάβασαν κάτι αντίστοιχο. Τα περισσότερα (εάν όχι όλα) έχουν ξαναειπωθεί από άλλους πριν από εμένα, και ίσως άλλοι να τα τεκμηρίωσαν ήδη καλύτερα.

Αυτό δεν το ξέρω και δεν μπορώ να το ξέρω.

Αλλά αυτό που ξέρω και έχω να πω είναι:

Οτιδήποτε γράφω στα άρθρα αυτού του site, είναι ιδέες, απόψεις, σκέψεις, και εάν είναι δεδομένα θα προσπαθήσω να τα τεκμηριώσω όσο καλύτερα και επιστημονικότερα μπορώ. Αλλά οποιοσδήποτε διαφωνεί με κάτι, ή πιστεύει ότι κάτι δεν είναι τεκμηριωμένο επαρκώς, είναι ελεύθερος να γράψει κάποιο σχόλιο ή να μου στείλει ένα email, και ευχαρίστως να επιλύσω το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Επίσης, προτού κάνετε την οποιαδήποτε αλλαγή στη διατροφή σας ή σε σωματικές ασκήσεις, θα πρέπει πρώτα να συμβουλετείτε το γιατρό σας, για οποιοδήποτε θέμα υγείας έχετε. ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ για τα προβλήματά σας, ιδίως εάν δεν φέρετε ούτε καν εσείς (και δεν είστε υπεύθυνοι για τον ίδιο σας τον εαυτό)…

Αισθανθείτε ελεύθεροι να σχολιάσετε οτιδήποτε θέλετε στα άρθρα, για να κρατήσετε τη συζήτηση ζωντανή! Εάν θέλετε να γράψετε κάτι αρνητικό, θα το προτιμούσα να είστε όσο πιο ακριβείς γίνεται, ώστε να μου επιτρέψετε να διορθώσω τα λάθη μου αναλόγως.

 

Όσο για τα Copyrights (πνευματικά δικαιώματα) όλα είναι κατοχυρωμένα και δεν επιτρέπετε να τα αναπαράγετε εάν είναι να επωφεληθείτε χρηματικά. Διαφορετικά, εάν είναι να βοηθήσετε κάποιον, προφανώς στείλτε του ό,τι θέλετε! Ίσα ίσα, γι’αυτό το έκανα το site, για να διαδοθούν τα αναγραφόμενα! :)